Bellen
doubletree hilton
Airconditioning
Airconditioning
Ventilatie
Ventilatie
Verwarming
Verwarming
Ontvochting
Ontvochting

Doubletree by Hilton

DoubleTree by Hilton Amsterdam

Het trendy DoubleTree by Hilton opende op 29 april 2015 haar deuren op het terrein van de oude NDSM scheepswerf in Amsterdam Noord. Het hotel en haar indrukwekkende glazen architectuur staan prachtig in contrast met de woeste NDSM-werf. Het DoubleTree by Hilton heeft 88 kamers met uitzicht op het IJ.

Probleem/vraagstelling

Het bestaande VRF 3-systeem werkte niet. DoubleTree by Hilton Amsterdam zocht naar een oplossing om het bestaande systeem te herstellen. Door het slecht functionerende systeem bleef de gastbeleving onder de maat; na een grondige analyse is geconstateerd dat het systeem niet juist gemonteerd was.

Oplossing

Het bestaande VRF 3-systeem bleek niet correct gemonteerd. Het systeem werd in samenwerking met de fabrikant opnieuw gemonteerd, zodat het DoubleTree by Hilton hotel nu beschikt over een functioneel klimaatsysteem.

Producten:

Voor het realiseren van dit project zijn de volgende producten gekozen:

VRF 3-systeem
Het KX6 VRF-systeem van Mitsubishi Heavy Industries is uitermate geschikt voor het koelen en verwarmen van grotere gebouwen, zoals hotels.

 

Zelf de mogelijkheden ontdekken?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hotel? Gebruik het productadvies en ontdek direct welk systeem voor uw sitautie het meest geschikt is. Wilt u liever direct contact? Neem dan direct contact op per telefoon, contactformulier of de chat!