Bellen
Klimaat Expert

Onze KlimaatExperts

Het is in onze ogen belangrijk om uitstekende service en constante kwaliteit te kunnen leveren. Dit kunnen we alleen garanderen door eigen experts. Jaarlijkse scholing en leren van elkaars ervaring maakt van hen dé KlimaatExperts.

 • Matilde BinnenKlimaat Expert

  Matilde

  Financiële administratie

  Vanaf het begin van de onderneming ben ik al betrokken als mede-eigenaar. Voor de klanten regel ik de administratieve afhandelingen van factuur tot logboeken en sta ik klanten graag te woord bij eventuele administratieve vragen.

 • Lieke BinnenKlimaat Expert

  Lieke

  Service coördinator

  Ik ben nu sinds ruim een jaar werkzaam bij BinnenKlimaatExpert en al 12 jaar in deze branche. Als service coördinator houd ik mij voornamelijk bezig met de planning. Tevens draag ik er zorg voor dat alle materialen tijdig aanwezig zijn en sta ik klanten telefonisch te woord. Wat ik het leukste vind aan mijn baan? Het contact met de klanten spreekt mij erg aan, maar de afwisseling vind ik ook erg leuk. Geen dag is hetzelfde!

 • Egon BinnenKlimaat Expert

  Egon

  Monteur Airconditioning

  Ik ben verantwoordelijk voor vooral het onderhoud van verschillende airconditioning systemen. Ik let hierbij vooral op de lekbakjes van de airconditioninginstallaties. Hier beginnen vaak de klachten van vieze luchtjes. Een schone airco levert betere prestaties. Wanneer een klant al jaren een storingsloos systeem heeft, geeft dit mij elke keer weer eer aan mijn werk.

 • Bas BinnenKlimaat Expert

  Bas

  Commercieel medewerker

  Momenteel combineer ik mijn week met zowel dagen waarop ik mee ga als hulpmonteur en dagen op kantoor. Ik wil zoveel mogelijk werkervaring opdoen voordat ik mij volledig ga focussen op de verkoop. Wellicht ga ik dit nooit helemaal doen aangezien er iedere dag wel wat nieuws te leren valt! De combinatie maakt mijn werkweek dan ook erg afwisselend.

 • Iris BinnenKlimaat Expert

  Iris

  Binnendienst medewerker

  Sinds ruim een halfjaar ben ik werkzaam als medewerker binnendienst bij BinnenKlimaatExpert. Ik houd mij voornamelijk bezig met alles wat de onderhoudswerkzaamheden betreft, maar ook het stukje aftersales en het opstellen van offertes is iets waar ik mij veel mee bezig houd. Het leukste aan BinnenKlimaatExpert vind ik dat het een kleine organisatie is met korte lijnen en een open communicatie. Ik voelde mij hier al snel op mijn plek!

 • Goyert BinnenKlimaat Expert

  Goyert

  Onderhoudsmonteur/Hulpmonteur

  Begin 2018 ben ik bij BinnenKlimaatExpert begonnen als onderhoudsmonteur. Ik ben verantwoordelijk voor alle onderhoudswerkzaamheden zoals het reinigen van de systemen, het schoonmaken en/of eventueel vervangen van de filters, de uitvoering van de controles, het doormeten van de systemen en het bijhouden van de benodigde administratie. Sinds kort ga ik als hulpmonteur ook mee met de hoofdmonteur. Erg leuk, zo leer ik nóg meer van het vak!

 • Mike BinnenKlimaat Expert

  Mike

  Hulpmonteur

  Dagelijks ben ik bezig met de airconditioning systemen van bedrijven en particulieren. Ik vind het mooi om hier te werken aangezien elke dag bijdraagt aan een aangename omgeving voor andere mensen.

 • Resi BinnenKlimaat Expert

  Resi

  Monteur Airconditioning

  Vanaf het begin van mijn werkzaamheden tot op heden ben ik blij dat ik elke dag werk met techniek die me aanspreekt. Ik maak diverse installaties en werk met hoogwaardige merken. Ik haal het maximale resultaat door vooral goed samen te werken.

 • Bouzian BinnenKlimaat Expert

  Bouzian

  Onderhoudsmonteur

  Ik ben verantwoordelijk voor vooral het onderhoud van verschillende airconditioningsystemen. Ik let hierbij onder andere op de lekbakjes van de airconditioninginstallaties. Hier beginnen vaak de klachten van vieze luchtjes. Een schone airco levert betere prestaties. Wanneer een klant al jaren een storingsloos systeem heeft, geeft dit mij elke keer weer eer aan mijn werk.

 • Albert, directeur BinnenKlimaat Expert

  Albert

  Directeur

  Sinds 2006 ben ik, Albert van Ingen, ondernemer van AVI Airconditioning en Klimaatbeheersing en (binnen) KlimaatExperts. Inmiddels werk ik ruim 30 jaar in het vak met heel veel passie en liefde voor de techniek. Waar ik ooit ben begonnen als monteur, heb ik nu al ruim 10 jaar mijn eigen bedrijf, mijn eigen klanten en mijn eigen monteurs. Dagelijks werk aan het leveren van klimaatoplossingen voor uiteenlopende projecten.

 • Michel BinnenKlimaat Expert

  Michel

  Hoofdmonteur F-Gassen

  Ruim 18 jaar monteer ik airconditioningsystemen bij grote en kleine klanten. Ik werk vooral overzichtelijk en georganiseerd waardoor we betere installaties opleveren. Ik haal eer uit mijn werk omdat ik veel geef om de afwerking van installaties.

 • Manuel BinnenKlimaat Expert

  Manuel

  Hulpmonteur airconditioning

  Als hulpmonteur ondersteun ik de hoofdmonteurs en daarnaast ben ik samen met hen verantwoordelijk voor het leveren en opleveren van hoogwaardige klimaatinstallaties. Ik leer steeds meer van het vak en ik krijg meer verantwoordelijkheden, wat natuurlijk hartstikke leuk is!

 • Coco BinnenKlimaat Expert

  Coco

  Crediteurenbewaking

  Begin dit jaar is mijn baasje, Iris, bij BinnenKlimaatExpert komen werken. Sindsdien mocht ik af en toe mee naar de zaak, maar nu ga ik eigenlijk ieder dag mee! Mijn collega’s op het kantoor zeggen dat ik voor een stuk ontspanning zorg en ik bewaak het pand uiteraard!

 • Jeffrey BinnenKlimaat Expert

  Jeffrey

  Hoofdmonteur F-Gassen

  Al ruim 13 jaar monteer ik uiteenlopende, grotere en complexere klimaatsystemen. Ik wil altijd alles weten over alle systemen, daarom volg ik jaarlijks cursussen bij fabrikanten waardoor ik op de hoogte ben en blijf van de actuele technische mogelijkheden van klimaatsystemen.

Toon alle experts