Bellen
Klimaat Expert

Onze KlimaatExperts

Het is in onze ogen belangrijk om uitstekende service en constante kwaliteit te kunnen leveren. Dit kunnen we alleen garanderen door eigen experts. Jaarlijkse scholing en leren van elkaars ervaring maakt van hen dé KlimaatExperts.

Onze KlimaatExperts
Beoordeel dit artikel.

 • Kees

  Commercieel directeur

  Sinds dit jaar werk ik bij BinnenKlimaatExpert als commercieel directeur. Ik ben dagelijks verantwoordelijk voor de operationele zaken. Ik haal veel plezier uit tevreden klanten met een mooi en goed werkend systeem. Wordt u ook een tevreden klant?

 • KlimaatExpert Mathilde

  Matilde

  Financiële administratie

  Vanaf het begin van de onderneming ben ik al betrokken als mede-eigenaar. Voor de klanten regel ik de administratieve afhandelingen van factuur tot logboeken en sta ik klanten graag te woord bij eventuele administratieve vragen.

 • KlimaatExpert_Michel

  Michel

  Hoofdmonteur F-Gassen

  Ruim 18 jaar monteer ik airconditioningsystemen bij grote en kleine klanten. Ik werk vooral overzichtelijk en georganiseerd waardoor we betere installaties opleveren. Ik haal eer uit mijn werk doordat ik veel geef om de afwerking van installaties.

 • Binnenklimaatexpert

  Desley

  Hulpmonteur airconditioning

  Als hulpmonteur ondersteun ik de hoofdmonteurs, daarnaast ben ik samen met hen verantwoordelijk voor het leveren en opleveren van hoogwaardige klimaatinstallaties.
  Steeds meer leer ik van het vak en krijg ik meer verantwoordelijkheden, wat natuurlijk hartstikke leuk is!

 • Albert

  Directeur

  Sinds 2006 ben ik, Albert van Ingen, ondernemer van AVI Airconditioning en Klimaatbeheersing en (binnen) KlimaatExperts. Inmiddels werk ik ruim 30 jaar in het vak met heel veel passie en liefde voor de techniek. Waar ik ooit ben begonnen als monteur, heb ik nu al ruim 10 jaar mijn eigen bedrijf, mijn eigen klanten en mijn eigen monteurs waarmee ik dagelijks werk aan het leveren van klimaatoplossingen voor uiteenlopende projecten.

 • bouzian

  Bouzian

  Servicemonteur

  Ik ben verantwoordelijk voor vooral het onderhoud van verschillende airconditioning systemen. Ik let hierbij vooral op de lekbakjes van de airconditioninginstallaties. Hier beginnen vaak de klachten van vieze luchtjes. Een schone airco geeft betere prestatie. Wanneer een klant al jaren een storingsloos systeem heeft, geeft dit mij elke keer weer eer van mijn werk.

 • Resi

  Monteur Airconditioning

  Vanaf het begin van mijn werkzaamheden tot nu ben ik blij dat ik elke dag werk met techniek die me aanspreekt. Ik maak diverse installaties en werk met hoogwaardige merken. Ik haal het maximale resultaat door vooral goed samen te werken.

 • Binnenklimaatexpert Expert

  Jeffrey

  Hoofd monteur F-Gassen

  Al ruim 13 jaar monteer ik uiteenlopende, grotere en complexere klimaatsystemen. Ik wil altijd alles weten over alle systemen, daarom volg ik jaarlijks cursussen bij fabrikanten waardoor ik op de hoogte ben en blijf van de actuele technische mogelijkheden van klimaatsystemen.

 • Binnenklimaatexpert

  Mike

  Hulp monteur

  Dagelijks ben ik bezig met de airconditioning systemen van bedrijven en particulieren. Ik vind het mooi om hier te werken aangezien elke dag bijdraag aan een aangename omgeving voor andere mensen.

Toon alle experts