Ventilatie

Een hogere arbeidsproductiviteit begint bij goede ventilatie

Ventilatie is eenvoudig en heeft snel een groot effect

  • Ventileren kan op veel manieren
  • Een gratis advies is vaak gewenst
  • Een luchtkwaliteit scan kan direct advies geven

Ventilatie uitgelegd

Het creëren van een optimaal binnenklimaat kan niet zonder ventilatie. Goede ventilatie is niet alleen van belang voor uw personeel en bezoekers, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan het in conditie houden van voorraden in magazijnen en andere opslagruimten.

Productiviteit

Het is bewezen dat mensen beter functioneren in een optimaal binnenklimaat. Het zorgt voor meer productiviteit. Goede ventilatie is bovendien van belang voor de gezondheid van uw medewerkers. Kortom: investeren in een optimaal binnenklimaat en goede ventilatie is écht een investering. Het voordeel van de huidige generatie airconditioning-systemen is de veelzijdigheid: de moderne airconditioning kan zowel koelen als verwarmen en zorgt voor een goede ventilatie én de ideale luchtvochtigheidsgraad. Kantoren en andere werkruimten zijn echter eveneens divers en dat maakt een advies op maat noodzakelijk. Neem voor een persoonlijk advies contact met ons op. Samen bekijken we dan uw situatie en uw wensen op het gebied van klimaatbeheersing.

Hoe kunt u voor ventilatie zorgen?

Het zorgen voor ventilatie kan op verschillende manieren. Welke methode het beste aansluit op uw wensen is afhankelijk van uw situatie: het pand dat u bezit en uw overige wensen op het gebied van airconditioning (opties tot koelen en verwarmen etc.).

Grote en kleine ruimtes

Het ventileren van grote ruimtes kan met behulp van een LuchtBehandelingsKast (LBK). Kleine(re) ruimtes kunnen ook worden geventileerd met een WarmeTerugWin-systeem (WTW). Het zorgt voor een optimale luchtkwaliteit en een constante aanvoer van verse lucht en levert zo een cruciale bijdrage aan het creëren van een optimaal binnenklimaat.

Advies

Heeft u advies nodig op het gebied van airconditioning en ventilatie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak met onze adviseurs. Wij komen dan bij u langs voor een luchtkwaliteit-scan – deze scan geeft inzicht in de huidige luchtkwaliteit en vormt (samen met uw wensen) de basis voor ons advies.

Neem contact met ons op


Bellweg 20, 4104 BJ Culemborg

0345 - 511 430

info@binnenklimaatexpert.nl