Warmtepompen

Alleen koelen met een airconditioning? Nee, efficiënt verwarmen is ook mogelijk.

Verwarming, zelfs met een airconditioning

  • Airco standaard geleverd met warmte pomp
  • Vaak goedkoper dan traditionele CV installatie
  • Ideaal klimaat ligt op 22 graden, bij 26 verminderen prestaties

Warmtepompen uitgelegd

Het woord ‘airconditioning’ roept vaak associaties met zon en hoge temperaturen op, maar de meeste moderne airconditioning-systemen zijn ook in staat om een ruimte te verwarmen. Net zoals de airco in uw auto kan koelen én verwarmen. Wilt u meer weten over de werking van een warmtepomp? Klik dan hier.

Productiviteit

Het creëren van een optimaal binnenklimaat is het creëren van een solide basis voor optimale prestaties. En dat wordt maar weer eens onderstreept door onderzoek: de relatie tussen arbeidsprestaties en de temperatuur is onmiskenbaar. Het blijkt dat prestaties drastisch verminderen als de temperatuur meer dan 26°C is en zelfs verminderen bij een temperatuur van 22°C. Het investeren in airconditioning is dus investeren in de productiviteit van uw medewerkers en de rendabiliteit van uw bedrijf.

Comfort voor de klant

Het comfort voor de klant is van belang voor winkeliers; klanten willen in een comfortabele en aangename omgeving kunnen winkelen. Het interieur en het design moeten aansluiten op de verwachtingen en wensen van de klant, maar ook het binnenklimaat mag zeker niet vergeten worden! Het comfort van uw klant staat dan ook centraal in ons advies.

Neem contact met ons op en we vertellen u hoe u het ideale binnenklimaat kunt creëren voor uw medewerkers én uw klanten.

Besparen op energiekosten

Wist u dat het verwarmen van een ruimte met een airconditioning vaak goedkoper is dan een traditionele verwarming met een CV-ketel? Airconditioning-systemen worden steeds energie-zuiniger én zijn een volledig systeem voor het creëren van het optimale binnenklimaat. Zo bespaart u niet alleen op de energiekosten, maar besteedt u deze investering ook op de meest efficiënte manier.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op energiekosten door uw kantoor of winkel te verwarmen met een airconditioning? Neem dan contact met ons

Neem contact met ons op


Bellweg 20, 4104 BJ Culemborg

0345 - 511 430

info@binnenklimaatexpert.nl