AZ Stadion

Het AFAS Stadion in Alkmaar is het stadion waar de Nederlandse voetbalclub AZ zijn thuiswedstrijden speelt. Het stadion heeft een capaciteit van 17.023 toeschouwers en werd in augustus 2006 geopend als opvolger van de Alkmaarderhout.

Probleem/vraagstelling

Het AFAS Stadion beschikt over diverse skyboxen, die van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikken de skyboxen niet alleen over een goed uitzicht op het veld, luxe stoelen en een bar. Het klimaatsysteem moest niet alleen zorgen voor optimaal comfort, maar moest tevens onzichtbaar verwerkt worden om het imago van de skyboxen en het stadion te behouden.

Bijzonderheden

Het binnen- en buitendeel zijn volledig uit het zicht weggewerkt, zodat het stadion en de skyboxen hun eigen imago kunnen blijven behouden.

Producten:

Voor het realiseren van dit project zijn de volgende producten gekozen:

De Skyboxen zijn ieder voorzien van een airconditioning in de vorm van kanaal/satelliet systeem zodat iedere skybox zijn eigen binnenklimaat kan regelen. Wanneer u enkel comfort wilt, maar in géén geval de installatie zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de Kanaal unit esthetisch de mooiste oplossing. De unit wordt geheel uit het zicht, in bijvoorbeeld een verlaagd plafond of kast, gemonteerd. Alleen de uitblaasroosters zijn zichtbaar. De positie van de roosters is flexibel en daardoor op iedere gewenste plek van de ruimte te integreren.

Neem contact met ons op


Bellweg 20, 4104 BJ Culemborg

0345 - 511 430

info@binnenklimaatexpert.nl