Sportcity

SportCity biedt in 19 vestigingen een breed scala aan fitnessmogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan groepslessen.

Probleem/vraagstelling

SportCity zocht een klimaatsysteem met meer opties dan het regelen van de temperatuur. Ook de aanvoer van verse lucht en het afvoeren van vervuilde lucht behoorden tot de eisen die SportCity aan het klimaatsysteem stelde.

Oplossing

Het ideale binnenklimaat is meer dan alleen het regelen van de temperatuur. Zaken zoals ventilatie en de aanvoer van schone lucht zijn van cruciaal belang voor het creëren van een ideaal klimaat voor sporten. Het aansluiten van een ventilatie-systeem op de airconditioning zorgt voor een comfortabel sportklimaat met een goede luchtverdeling.

Producten:

Voor het realiseren van dit project zijn de volgende producten gekozen:

Luchtverdeelslang/air sock
Een luchtverdeelslang, ook wel ‘air sock’ genoemd, is een flexibel kanaal van textiel met een diameter van 100 – 1600mm. De luchtverdeelslang zorgt zowel voor het transport als voor het inbrengen van lucht in de ruimte. Het principe van de luchtverdeelslang is gebaseerd op statische druk, die zorgt dat de uitgeblazen luchthoeveelheid per m² slangoppervlakte overal hetzelfde is. Naast de oorspronkelijke toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, koelcellen en drukkerijen zijn luchtverdeelslangen toe te passen in grotere fitnesscentra.

Neem contact met ons op


Bellweg 20, 4104 BJ Culemborg

0345 - 511 430

info@binnenklimaatexpert.nl