Phone House

Phone House Nederland is een telecom-retailer met ruim 150 vestigingen in Nederland. The Phone House levert naast mobiele en vaste telefonie, televisie en internet ook aanvullende diensten en accessoires.

Probleem/vraagstelling

Het binnenklimaat van een winkel is belangrijk. Mensen doen hun aankoop graag in een winkel die comfortabel is. Het binnenklimaat van een winkel maakt dat mensen zich op hun gemak voelen en langer in de winkel blijven. En dat levert de ondernemer meer omzet op.

Oplossing

Het binnenklimaat van een winkel is bepalend voor het succes. Net zoals een vriendelijk openstaande deur. Het combineren van een 4-zijdige cassette airconditioning met een luchtgordijn zorgt voor een optimaal binnenklimaat dat niet wordt beïnvloed door de openstaande deur.

Bijzonderheden

Het vervangen van de airconditioning vond plaats tijdens de openingstijden van The Phone House. Het is dan de uitdaging om snel, netjes en zoveel mogelijk uit het zicht te werken.

Producten:

Voor het realiseren van dit project zijn de volgende producten gekozen:

4-zijdige cassette airconditioning
We hebben samen gekozen voor een grotere 4-zijdige cassette airconditioning die ervoor zorgt dat de koude lucht over het plafond wordt uitgeblazen en langzaam naar beneden valt. Hiermee hebben we gekozen voor een airconditioning die de ruimte aangenaam koelt zonder dat de klanten last hebben van koude luchtstromen.

Luchtgordijn
Ook hebben de winkel voorzien van een luchtgordijn. Het luchtgordijn zorgt dat de deuren open kunnen blijven, zonder dat dit invloed heeft op het binnenklimaat.

Neem contact met ons op


Bellweg 20, 4104 BJ Culemborg

0345 - 511 430

info@binnenklimaatexpert.nl