Piet Hein Hotel Amterdam

Het Piet Hein Hotel is een luxe boutique hotel in het centrum van Amsterdam, gevestigd in een statige stadsvilla aan de rand van het Vondelpark. Hotel Piet Hein bevindt zich werkelijk in het mooiste gedeelte van de stad Amsterdam.

Probleem/vraagstelling

Het Piet Hein Hotel in Amsterdam is een boutique hotel en hecht waarde aan het comfort en de uitstraling van haar kamers. Het binnenklimaat is bepalend voor het comfort dat de gasten ervaren. Het Piet Hein Hotel in Amsterdam zocht naar klimaatsysteem dat zowel praktisch als esthetisch bij het hotel zou passen zodat het geen afbreuk zou doen aan de uitstraling van het hotel.

Gastbeleving is de oplossing

Het Piet Hein Hotel beschikt nu over een ingebouwd luchtkanaalsysteem dat zorgt dat de units van de airconditioning niet zichtbaar zijn. Alle kamers zijn uitgerust met een eigen airconditioningsysteem, zodat iedere kamer op de individueel gewenste temperatuur gebracht kan worden, voor de gastbeleving was dit een essentieel onderdeel. Roosters in de kamers laten de geconditioneerde lucht de ruimte binnen om het klimaat te beheersen. Deze manier van airconditiong geeft het hotel de alure die gewenst wordt onder de gasten.

Bijzonderheden

Roosters van de airconditioning zijn uitgevoerd in de kleuren van de kamers, zodat de airconditioning onopvallend aanwezig is in de ruimte. Het klimaatsysteem is bovendien zeer stil, zodat alleen het comfort merkbaar is.

Producten:

Voor het realiseren van dit project zijn de volgende producten gekozen:

VRF 3-systeem
Het KX6 VRF-systeem van Mitsubishi Heavy Industries is uitermate geschikt voor het koelen en verwarmen van grotere gebouwen, zoals hotels.

Kanaal
Het hotel beschikt over inbouw luchtkanaalsysteem waarmee de leidingen en de airconditioningunits niet zichtbaar zijn. Het uitblazen van de geconditioneerde lucht gaat door roosters naar de betreffende ruimte. Doordat iedere kamer zijn eigen airconditioningsysteem heeft kan ook iedere kamer zijn eigen gewenste temperatuur regelen. Zeer stil; geschikt voor gebruik in ruimten waar hoge eisen aan het comfort worden gesteld (zoals hotelkamers).

Neem contact met ons op


Bellweg 20, 4104 BJ Culemborg

0345 - 511 430

info@binnenklimaatexpert.nl