Leapp Store

Leapp is met 22 winkels en meer dan 100 Apple-specialisten de grootste refurbisher van Apple-producten in Nederland. De Leapp Stores in Almere en Amersfoort werden uitgerust met airconditioning en een luchtgordijn.

Probleem/vraagstelling

Het binnenklimaat van een winkel is belangrijk. Mensen doen hun aankoop graag in een winkel die comfortabel is. Het binnenklimaat van een winkel maakt dat mensen zich op hun gemak voelen en langer in de winkel blijven. En dat levert de ondernemer meer omzet op.

Oplossing

Het binnenklimaat van een winkel is bepalend voor het succes. Net zoals een vriendelijk openstaande deur. Het combineren van een 4-zijdige cassette airconditioning met een luchtgordijn zorgt voor een optimaal binnenklimaat dat niet wordt beïnvloed door de openstaande deur.

Bijzonderheden

Het klimaatsysteem moest binnen een week worden geleverd en gemonteerd. Flexibiliteit is in deze situaties de sleutel tot succes.

Producten

Voor het realiseren van dit project zijn de volgende producten gekozen:

4-zijdige cassette airconditioning
Samen met Leapp Store hebben we gekozen voor een grotere 4-zijdige cassette airconditioning, die ervoor zorgt dat de koude lucht over het plafond wordt uitgeblazen en langzaam naar beneden valt. Zo wordt voorkomen dat klanten last hebben van koude luchtstromen.

Luchtgordijn
Ook hebben de winkel voorzien van een luchtgordijn. Het luchtgordijn zorgt dat de deuren open kunnen blijven, zonder dat dit invloed heeft op het binnenklimaat.

Neem contact met ons op


Bellweg 20, 4104 BJ Culemborg

0345 - 511 430

info@binnenklimaatexpert.nl