Airconditioning valt uit

De airconditioning valt uit? Het onderstaande stappenplan helpt u om het probleem op te lossen.

Stap 1: Controleer de stand van uw airconditioning

Het kan voorkomen dat de airconditioning niet in de goede stand staat. Hierdoor kan de airconditioning uitvallen. Heeft iemand misschien aan de afstandsbediening gezeten? Zou de afstandsbediening op de grond gevallen kunnen zijn? Controleer de stand van uw airco.

Helpt dit niet? Ga verder naar stap 2.

Stap 2: Check de storings-indicator van uw airconditioning

Het uitvallen van de airco kan ook worden veroorzaakt door een storing aan uw airconditioning. Heeft uw airconditioning een indicator voor storingen? Controleer deze indicator en noteer eventueel het nummer dat wordt aangegeven om de storing aan te duiden. Airconditioning-systemen kunnen zijn uitgerust met een display dat in het geval van storingen een nummer laat zien; de gebruikershandleiding geeft meer informatie over de aard van de storing. Neem contact op met onze servicemonteur voor een afspraak. Wij lossen de storing voor u op.

Stap 3: Laat uw airconditioning controleren op technische mankementen

Technische mankementen kunnen het uitvallen van de airconditioning veroorzaken. Het vaststellen van deze gebreken moet door een erkend vakman gebeuren. Schakel de airconditioning uit en schakel een vakman in! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze KlimaatExpert zal de airconditioning voor u controleren.

Neem contact met ons op


Bellweg 20, 4104 BJ Culemborg

0345 - 511 430

info@binnenklimaatexpert.nl