Airconditioning wordt niet warm

De airconditioning wordt niet warm? Het probleem kan een verkeerde instelling van uw airconditioning zijn of simpelweg dat uw airco even op temperatuur moet komen. Het kan echter ook op technische problemen duiden.

Stap 1: Laat de airconditioning 1-3 minuten op temperatuur komen

Het kan 1-3 minuten duren voordat de airconditioning warm wordt. Het blok moet eerst op temperatuur worden gebracht. Zo wordt voorkomen dat de airco in eerste instantie koude lucht blaast.

Stap 2: Controleer de instellingen

Heeft u een aantal minuten gewacht, maar de airconditioning wordt niet warm? Controleer de instellingen van uw airconditioning. Het kan wel eens voorkomen dat de afstandsbediening van de airco op de grond valt en hierdoor per ongeluk een knop wordt ‘ingedrukt’. Hierdoor kunnen de instellingen van uw airco zijn gewijzigd.

Stap 3: Laat uw airconditioning controleren

Technische problemen kunnen helaas ook de oorzaak zijn dat de airconditioning niet warm wordt. Heeft u de instellingen van uw airconditioning gecontroleerd, een aantal minuten gewacht, maar wordt de airco nog steeds niet warm? Neem dan contact op met onze KlimaatExperts. Wij zullen de airconditioning voor u controleren en repareren. Wij laten u niet in de kou staan.

Neem contact met ons op


Bellweg 20, 4104 BJ Culemborg

0345 - 511 430

info@binnenklimaatexpert.nl