Airconditioning vervangen

Het is soms beter én voordeliger om u airconditioning te vervangen. Airconditioning vervangen? Hier vindt u een handige checklist om te bepalen of het verstandig is om uw airconditioning te laten vervangen.

U kunt uw airconditioning beter vervangen als…

  • Het airconditioning-systeem meer aan reparaties kost dan financieel verantwoord is.
  • De airconditioning een zeer lage energieklasse heeft.
  • Het om een airconditioning gevuld met oude koudemiddelen (zoals R22) gaat.

Airconditioning kost meer aan reparaties dan financieel verantwoord is? Airconditioning vervangen!

Reparaties aan een airconditioning kunnen een kostbare zaak zijn. Als u merkt dat uw airconditioning meer aan reparaties kost dan financieel verantwoord is, dan kunt u de airco beter vervangen. Het aanschaffen van een nieuwe airconditioning is misschien even een investering, maar bedenkt u zich eens hoeveel de kosten voor toekomstige reparaties zullen zijn. Het vervangen van de airconditioning voorkomt niet alleen dat uw oude airconditioning u in de steek laat, maar zorgt bovendien voor een kostenbesparing. Zeker als uw nieuwe airconditioning een hogere energieklasse heeft.

Airconditioning heeft een zeer lage energieklasse? Airconditioning vervangen!

Het vervangen van een airconditioning met een zeer lage energieklasse levert een kostenbesparing op. Het is een investering die zichzelf snel terug zal betalen.

Airconditioning gevuld met koudemiddel R22? Airconditioning vervangen!

Heeft u een airconditioning gevuld met oude koudemiddelen, zoals het koudemiddel R22? Het gebruik van koudemiddel R22 is sinds 2015 verboden. Het is beter om uw airco te vervangen.

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Neem contact met ons op


Bellweg 20, 4104 BJ Culemborg

0345 - 511 430

info@binnenklimaatexpert.nl